Men på trods fodboldtrøjer børn af

  • Liverpool har gjort en række forskellige måder at gøre Götze flytte til Anfield, de allerede var ude i et forsøg på at nå dette mål, sagde en kilde, der overvåger transfer aktivitet. Hvis disse forhandlinger mislykkes, er det ikke fordi Liverpool ikke stræbe efter at det maksimale for at få det, men fordi spilleren selv, der besluttede at gå til klubben else.They (Liverpool) ikke vil blive slået i form af tilbud, fordi de havde forberedt godt.

    Men på trods fodboldtrøjer børn af, at Götze brug for mere tid til at tænke over tilbuddet, der kom kepadanya.The sikker Reds kan sikre angriberen Bayern München, men der er frygt for, at spilleren ikke kan garantere hans flytning til Anfield. Det er sandsynligt, at den tvivl af spilleren til at græsse på Anfield til næste sæson psg trøje Reds deltog ikke i Champions League scenen samt Den Europæiske Liga.Brasilianske Fodbold Forbund (CBF), indtil nu har ikke frigivet nogen udskiftning træner Luiz Felipe Scolari. Men rygter om, at Dunga blev en af ​​de stærkeste kandidater til de tidligere Real Madrid håndværker taktik.

    Den er som udtrykt af en af ​​kilderne til Reuters lørdag (19/7). Han sagde gode forbindelser mellem Dunga med Gilmar Rinaldi som leder af Brasiliens landstræner kan tage hendes plads. 'Dunga er nu en af ​​de stærkeste kandidater Scolari udskiftning. Det blev endvidere præciseret efter et møde i Sao Paulo mellem ham og Gilmar,' sagde kilden, der ikke ønsker hans identitet diungkap.Mantan kaptajn af den brasilianske landshold havde tidligere coachet holdet for fire sæsoner Selecao i real madrid trøje2010.